Oldal kiválasztása
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jövőképző Meetup – Vezetői kompetenciák

2021. 12. 01. @ 15:00 - 19:00

Ingyenes
Vezetői kompetenciák – Transzformáció vagy visszarendeződés
Szeretettel hívunk minden érdeklődőt, minden barátunkat a Jövőképző következő eseményére, ahol folytatjuk beszélgetéseinket, megosztjuk eszközeinket, hogy miként válik a régi vezetőből az az új vezető, aki képes képet alkotni a jövő egy szeletéről, akinek küldetése mások képességeinek kibontakoztatása és az együttműködés fejlesztése.
Egy hónappal ezelőtt elkezdtünk beleásni abba, hogy mi is a vezető. Kiderült, hogy mindenkinek van legalább egy olyan életterülete ahol vezető szerepet vállal.
A következő alkalommal elkezdjük feltérképezni a vezető énünket, és egy négydimenziós térkép segítségével pillanatképet és egy fejlődési stratégiát is alkotunk magunknak. A találkozón ezúttal találkozni tudsz új gondolatokkal, eszközökkel, velünk és új szakemberekkel és ami a legfontosabb, önmagaddal!
Minden alkalommal egy-egy új eszközt, új találkozásokat és új szándékokat építünk…
Az részvétel nem ingyenes és nem is fizetős. Kísérletezünk az ajándék gazdaság (gift economy) különböző változataival, mely az esemény és csoportunk fenntarthatóságát teszi lehetővé. Kérünk, hogy az eseményen járulj hozzá lehetőségeidhez mérten a helyszínen.
Szeretettel várunk, a Jövőképző csapata

Részletek

Dátum:
2021. 12. 01.
Időpont:
15:00 - 19:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Carion Holding Zrt irodaháza
Bécsi út 25.
Budapest, Budapest 1023 Magyarország
+ Google Térkép

Résztvevők

5 személy vesz részt ezen: Jövőképző Meetup – Vezetői kompetenciák

  • Radnai László