Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Purpose @ Work

január 21. @ 13:00 - 17:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every 2 weeks that begins at 13:00 on péntek, repeating until 2022. 02. 04.

25000Ft

Köszönük érdeklődésedet, mielőtt tovább olvasnál kérlek, hallgasd meg a kurzus bevezetőjét a következő linken:

2021. október 21. 20:30 tól LIVE a Purpose @Work kurzusról, ahol élőben még többet megtudhattok és szívesen válaszolunk a kérdéseitekre:
https://fb.me/e/2yFSQzkJY

Miért a legfontosabb lépés egy vezető és egy szervezet életében, amikor a küldetésével kezd el foglalkozni?

A két legfontosabb esemény egy ember életében amikor megszületik és amikor megérti, miért született meg, mi a miértje. Vezetőként harmadik ilyen pont az életünkben, amikor megértjük a vezetői miértünket és a cégünk purpose-ét.

Ez a kurzus olyan vezetőknek és coachoknak szól, akben felébredt az érdeklődés a munkájuk mélyebb/magasabb értelme iránt és kiváncsiak rá hogyan tudnak továbblépni. Izgalmas fejezetéhez érkezett az üzleti világ fejlődése, ahogy többségbe kerülnek a munkahelyeken a milleniális generáció tagja. Számukra a személyes fejlődés és a magasabb célokkal való összhang sokszor fontosabb munkaválasztásban, mint az anyagiak. 

Olyan folyamatok indulnak el, amik reményt adnak: lehet másképp is csinálni, a munka értelme és értéke lehet fontos.  Az öt alkalom során megismerkedünk a purpose keresés formáival, megközelítéseivel, a csoporttagok által hozott eseteken keresztül pedig konkrét ügyekkel is dolgozunk. 

IIdőtartam: 5 alkalom, 5×4 óra, péntek délutánonként, online

Helyszín: Zoom

Képzési díj, fizetés feltétételek, kedvezmények   A képzés díja 150,000 Forint/fő, 2021.09.30-ig történő korai jelentkezés esetén 125,000 Forint/fő. A jelentkezéskor fizetendő 25.000 Forint, mint részvételi hely foglalási díj, 2021.10.14-ig, a kezdés előtt fizetendő 100.000 Forint.

A képzés elvégzésének feltétele max 1 hiányzás, házi feladatok elvégzése, peer coaching elvégzése az alkalmak között

A jelentkezés módja, folyamata: jelentkezés után kiküldünk egy online űrlapot, miután ezt visszaküldted megkeresünk, hogy tudjunk beszélgetni egymással a képzés előtt.

Képzők

Dr. Karafiáth Balázs, PhD

Közgazdász, startup vállalkozó, kommunikációs szakember. Hét éve dolgozik segítőként mint purpose mentor és liminal coach.

Balázs felhasználja az agytudományok, a szociális kommunikáció és a viselkedési tudományok legújabb eredményeit. Ezt elmélyült odafigyeléssel és mély, empatikus megértéssel egészíti ki. Lelassulással és új figyelmi képességek fejelsztésével segít vezető klienseit teljesítményük fokozásában és jobb élethez. Dr. Karafiáth három sikeres cég megalapításában vett részt, kommunikáció-elméletből doktorált és most coachként és szervezetfejlesztőként is hasznosítja az elmúlt 25 év tapasztalatait.

Gonczlik Andrea 

Szervezetfejlesztő, tréner, facilitátor, team coach, mentálhigiénés szakember. Andrea széles módszertani eszköztárát megfelelő rugalmassággal és nyitottsággal alkalmazza egyéni és csapat fejlesztésben egyaránt

Missziója az eredményfókuszú és emberi szervezeti kultúra megteremtése cégekben, szervezetekben, közösségekben. A csapatban zajló fejlesztő folyamatokat nagy hittel, lelkesedéssel, egy csipet humorral, rendületlenül vezeti, támogatja; szabadon hagyva és keretezve egyaránt.

Részletek

Dátum:
január 21.
Időpont:
13:00 - 17:00
Összeg:
25000Ft
Esemény kategória:

Helyszín

Online -zoom

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available