Oldal kiválasztása
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jövőképző Meetup – Vezetői önkép (hitvallás)

2021. 11. 03. @ 16:00 - 19:00

Ingyenes
Vezetői önkép (hitvallás) – Transzformáció vagy visszarendeződés
Szeretettel hívunk minden érdeklődőt, minden barátunkat a Jövőképző következő eseményére, ahol folytatjuk beszélgetéseinket, megosztjuk eszközeinket, hogy miként válik a régi vezetőből az az új vezető, aki képes képet alkotni a jövő egy szeletéről, akinek küldetése mások képességeinek kibontakoztatása és az együttműködés fejlesztése.
Peter König a szervezetek kutatása közben megalkotta a Forrás elv fogalmát, miszerint minden kezdeményezést a forrás indít el. A Forrás az, aki megért egy új gondolatot, legyőzve az aggodalmait, elkezd erről beszélni, vállalva a kockázatokat, és bátran meg mer tenni valamit, hogy az új gondolat szárba szökkenjen. Ez a forrás minőség minden emberben megtalálható kisebb-nagyobb mértékben. Szervezeteinkben ez a forrás a vezető személye.
“A forrás legfontosabb feladata, hogy még több forrást fejlesszen” – Forrás elv
Egy belső utazásra hívunk benneteket egy közös felfedező úton.
Azt vizsgáljuk meg, hogy miként alakult ki a vezetői kép önmagadban. Mi az, hogy vezető? – kitől, milyen élmények hatására találtad meg a kérdésre válaszaidat.
Közösen keressük, hogy milyen a jövő vezetőképe, a saját szervezeted, csoportod realitásához milyen vezetői jövőkép kapcsolódik leginkább.
Az U lefelé mozduló szárán azt kutatjuk, hogy az induló vezetői önképedből, a régi, berögzült mintákon, formákon áthaladva, milyen koncepciók mentén cselekedsz, mint vezető. U folyamat alján ránézünk arra, hogy mi az, ami átvihető mindebből a jövő vezetése felé és érzékeljük mi jön felénk a jövőből. Ebből az érzékelésből az U felfelé kúszó szárán, új koncepciókat, új formákat alakítunk az új vezetés felé.
Minden alkalommal egy-egy új eszközt, új találkozásokat és új szándékokat építünk…
Program:
  • megérkezés, találkozások, kapcsolódások
  • belekóstolás az Theory U folyamatba
  • irányított naplóírás, mint az U folyamat egyik hatékony eszköze, hogy érzékeljük mi akar kibontakozni a jövőből
  • Q&A
Az részvétel nem ingyenes és nem is fizetős. Kísérletezünk az ajándék gazdaság (gift economy) különböző változataival, mely az esemény és csoportunk fenntarthatóságát teszi lehetővé. Kérünk, hogy az eseményen járulj hozzá lehetőségeidhez mérten a helyszínen.

Részletek

Dátum:
2021. 11. 03.
Időpont:
16:00 - 19:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Carion Holding Zrt irodaháza
Bécsi út 25.
Budapest, Budapest 1023 Magyarország
+ Google Térkép