Oldal kiválasztása

Képzőink

Emich Szabolcs

Emich Szabolcs

Szociokibernetikus, Agilis mentor és IT Guru

Annyi mindent kipróbált már, mintha legalább 120 éves lenne. Talán ennek köszönhető, hogy szinte minden problémára van minimum 2 ötlete. Hosszú utat járt be, míg biológus kutatóból programozóvá, IT vezetővé, majd tréner és coach-á fejlesztette magát.

KÉPZÉSEI →

Kőrösi Ákos

Kőrösi Ákos

Fejlesztő tanácsadó

Vállalkozóként több évtizednyi élő tapasztalatot gyűjthettem a vezetők és szervezeteik fejlődésének örömeivel és fájdalmaival kapcsolatban. A 2000-es évek elején ismerkedtem meg az organikus szervezetfejlesztés szellemi hátterével, mely nagy hatást gyakorolt rám, új irányt adtam életemnek és tevékenységemnek: eladtam cégeimet, és azóta fejlesztő tanácsadóként dolgozom a vállalati és a civil szférában. A Jövőképző tanácsadó közösség senior trénere és képzésvezető mentora vagyok. Több civil kezdeményezésben részt veszek, Waldorf iskolák alapításában, fejlesztésében, tanárképzésben.

KÉPZÉSEI →

Gonczlik Andrea

Gonczlik Andrea

Szervezetfejlesztő Tréner, Qualified Facilitator®, Csoport és Team Coach

Szervezetfejlesztő, tréner, facilitátor, team coach, mentálhigiénés szakember. Andrea széles módszertani eszköztárát megfelelő rugalmassággal és nyitottsággal alkalmazza egyéni és csapat fejlesztésben egyaránt. Missziója az eredményfókuszú és emberi szervezeti kultúra megteremtése cégekben, szervezetekben, közösségekben. A csapatban zajló fejlesztő folyamatokat nagy hittel, lelkesedéssel, egy csipet humorral, rendületlenül vezeti, támogatja; szabadon hagyva és keretezve egyaránt.

KÉPZÉSEI →

Dr. Karafiáth Balázs, PhD

Dr. Karafiáth Balázs, PhD

Közgazdász, startup vállalkozó, kommunikációs szakember

Hét éve dolgozik segítőként mint purpose mentor és liminal coach. Balázs felhasználja az agy-tudományok, a szociális kommunikáció és a viselkedési tudományok legújabb eredményeit. Ezt elmélyült odafigyeléssel és mély, empatikus megértéssel egészíti ki. Lelassulással és új figyelmi képességek fejlesztésével segít vezető klienseit teljesítményük fokozásában és jobb élethez. Balázs három sikeres cég megalapításában vett részt, kommunikáció-elméletből doktorált és most coachként és szervezetfejlesztőként is hasznosítja az elmúlt 25 év tapasztalatait.

KÉPZÉSEI →

Kátai Anita

Kátai Anita

Felnőttképző, Facilitátor

Közgazdászként, több mint 20 évet töltött el különböző külföldi nagyvállalatok felső vezetőjeként. Az első 10 év után találkozott az organikus szervezetfejlesztés varázslatos világával, ahol legfőbb érték az ember. Hitvallássává vált, hogy a munkahelyi vezetők legnagyobb küldetése a világban, hogy segítsék csapatukat kiteljesedni szakmai és más területeken egyaránt.  Vezetőként és vezetőket támogatóként is arra motivál, hogy a munkavégzés egy felszabadult cselekvéssé váljon, amiben az egyén megéli a boldogságot miközben ‘dolgozik’.

KÉPZÉSEI →

Nagy Ágoston

Nagy Ágoston

Biográfiával 18 éve foglalkozom, a mellékgyakorlatokkal 22 éve. Szervezetfejlesztésben az 1990-es évek közepe óta több időszakban voltam aktív, a Kerekasztal-Körnek és a Jövő Képzőnek alapító tagja vagyok. A biográfiai munkát a mai kor emberéhez illő legkorszerűbb önismereti-önfejlesztő útként ismertem meg. A mellékgyakorlatok ról pedig az a tapasztalatom, hogy napi 5 perc gyakorlás csodákra képes – de általában nem sikerül…

KÉPZÉSEI →

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Azon dolgozom emberekkel, hogy legyenek közös képeik. Ebben olyan teret akarok biztosítani, ahol védett terepen találkozhatnak önmagukkal és a másikkal, fejlődési kérdésekkel és lehetőségekkel. Ezt egyfajta szociális művészetnek tartom, amelynek számomra három legszebb leánya a coaching, a közvetítés (mediáció) és a szervezetfejlesztés, leghűségesebb szolgája a humor.

KÉPZÉSEI →

Paskuj Iván

Paskuj Iván

Partner – Flow Consulting

Lassan 35 éve foglalkoztat hogyan lehet eredményesen támogatni a szervezetek, csoportok, egyének fejlődését. Hiszek a rendszerszemléletben és a komplex folyamatokban. Fontos számomra, hogy a munkámnak legyen eredménye, és közben magam is élvezzem az odavezető utat.

KÉPZÉSEI →

Rédey Szilvia

Rédey Szilvia

Különböző megközelítésben önismereti utakat járok. Egyéni, páros, csoportos segítő beszélgetéseket folytatok. Fontos számomra az antropozófia. A Goetheanum által elismert holland és izraeli biográfia képzéseket végeztem. A Biográfiai Műhely tagjaként a közösséggel együtt gondolkodunk, fejlődünk, kínálunk műhelyeket. A Regionális Waldorf Gimnáziumban dolgozom.

KÉPZÉSEI →

Révész Klára

Révész Klára

közgazdász, mentálhigiénés szakember, biográfiai konzulens

Az antropozófia meghatározó szellemi gerince az életemnek. Kb. 19 éve találkoztam először a biográfiai munkával és alapító tagja vagyok a Kerekasztal-körnek. Jelenlegi fő tevékenységem, hogy önismereti, önfejlesztő, mentális egészséget szolgáló biográfiai segítő beszélgetésekkel egyéni konzultációs formában támogatom, kísérem a hozzám fordulókat. Emellett 15 éve szervezek és tartok barátaimmal, kollégáimmal biográfiai műhelymunkákat.

KÉPZÉSEI →

Szentesi Zoltán

Szentesi Zoltán

Szervezetfejlesztő, Tréner, EIA Akkreditált Coach-mentor, Facilitátor

Gépészmérnökként és közgazdászként végzett és 20 évet el is töltött a multik világában, még céget is vezetett. Önismereti munkája során kinyílt számára a világ és ebben a segítő hivatásban találta meg a saját útját. Megbízásaiban arra szerződik, hogy támogassa ügyfeleit rövid és hosszú távú céljaik elérésében, mind egyéni, mind szervezeti szinten. Hisz az emberekben, a fenntartható jövőben és a  közösségek formáló erejében.

KÉPZÉSEI →

Várfi Melinda

Várfi Melinda

Facilitátor, Közösségépítő, Art of Hosting Practitioner

Melinda hisz a közösségek erejében és lelkesen támogatja őket egy fenntartható társadalom felépítésében. 10 év startup élet, oktatás és export-tanácsadás után a fenntarthatósággal foglalkozó és a társadalom építését szolgáló kezdeményezéseket támogatja munkájával. Erős híve a részvétel alapú folyamatoknak és élvezi az olyan beszélgetések levezetését, melyek során a résztvevők felismerik a saját teremtő erejüket egy szebb jövő felé.

KÉPZÉSEI →