Képzőink

Emich Szabolcs

Emich Szabolcs

Jövőképző mentor, Szervezetfejlesztő

Annyi mindent kipróbált már, mintha legalább 120 éves lenne. Talán ennek köszönhető, hogy szinte minden problémára van minimum 2 ötlete. Hosszú utat járt be, míg biológus kutatóból programozóvá, IT vezetővé, majd tréner és coach-á fejlesztette magát.

Kőrösi Ákos

Kőrösi Ákos

Jövőképző mentor, Fejlesztő tanácsadó

Vállalkozóként több évtizednyi élő tapasztalatot gyűjthettem a vezetők és szervezeteik fejlődésének örömeivel és fájdalmaival kapcsolatban. A 2000-es évek elején ismerkedtem meg az organikus szervezetfejlesztés szellemi hátterével, mely nagy hatást gyakorolt rám, új irányt adtam életemnek és tevékenységemnek: eladtam cégeimet, és azóta fejlesztő tanácsadóként dolgozom a vállalati és a civil szférában. A Jövőképző tanácsadó közösség senior trénere és képzésvezető mentora vagyok. Több civil kezdeményezésben részt veszek, Waldorf iskolák alapításában, fejlesztésében, tanárképzésben.

Földi Adrienn

Földi Adrienn

Senior tréner, coach, szupervízor, szervezeti mediátor

„A valódi változáshoz idő, cél, nagy szervezeti- és egyéni motiváció kell.
Az agilitás az a keretrendszer, ami mindezt úgy tudja támogatni, hogy a cél egyre tisztább lesz, míg a motiváció a folyamatos eredmények, sikerek hatására újra termelődik. Ebben a folyamatban tudom támogatni, segíteni azt, aki valóban elindul.”

Kátai Anita

Kátai Anita

Felnőttképző, Facilitátor

Közgazdászként, több mint 20 évet töltött el különböző külföldi nagyvállalatok felső vezetőjeként. Az első 10 év után találkozott az organikus szervezetfejlesztés varázslatos világával, ahol legfőbb érték az ember. Hitvallássává vált, hogy a munkahelyi vezetők legnagyobb küldetése a világban, hogy segítsék csapatukat kiteljesedni szakmai és más területeken egyaránt.  Vezetőként és vezetőket támogatóként is arra motivál, hogy a munkavégzés egy felszabadult cselekvéssé váljon, amiben az egyén megéli a boldogságot miközben ‘dolgozik’.

Nagy Ágoston

Nagy Ágoston

Biográfiával 18 éve foglalkozom, a mellékgyakorlatokkal 22 éve. Szervezetfejlesztésben az 1990-es évek közepe óta több időszakban voltam aktív, a Kerekasztal-Körnek és a Jövő Képzőnek alapító tagja vagyok. A biográfiai munkát a mai kor emberéhez illő legkorszerűbb önismereti-önfejlesztő útként ismertem meg. A mellékgyakorlatok ról pedig az a tapasztalatom, hogy napi 5 perc gyakorlás csodákra képes – de általában nem sikerül…

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Coach, mediátor, szervezetfejlesztő

Azon dolgozom emberekkel, hogy legyenek közös képeik. Ebben olyan teret akarok biztosítani, ahol védett terepen találkozhatnak önmagukkal és a másikkal, fejlődési kérdésekkel és lehetőségekkel. Ezt egyfajta szociális művészetnek tartom, amelynek számomra legszebb leányai a közvetítés (mediáció) és a szervezetfejlesztés, leghűségesebb szolgája a humor.

Paskuj Iván

Paskuj Iván

Partner – Flow Consulting

Lassan 35 éve foglalkoztat hogyan lehet eredményesen támogatni a szervezetek, csoportok, egyének fejlődését. Hiszek a rendszerszemléletben és a komplex folyamatokban. Fontos számomra, hogy a munkámnak legyen eredménye, és közben magam is élvezzem az odavezető utat.

Szentesi Zoltán

Szentesi Zoltán

Szervezetfejlesztő, Tréner, EIA Akkreditált Coach-mentor, Facilitátor

Gépészmérnökként és közgazdászként végzett és 20 évet el is töltött a multik világában, még céget is vezetett. Önismereti munkája során kinyílt számára a világ és ebben a segítő hivatásban találta meg a saját útját. Megbízásaiban arra szerződik, hogy támogassa ügyfeleit rövid és hosszú távú céljaik elérésében, mind egyéni, mind szervezeti szinten. Hisz az emberekben, a fenntartható jövőben és a  közösségek formáló erejében.